[Ботаничко име] Биденс трипартита Л. [Део коришћен] Цела биљка [Спецификација]…
[Ботаничко име] Персеа америцана [Спецификација производа] 10: 1 [Коришћени део]…
[Друго име] Екстракт воћа Персеа Гратиссима [Ботаничко име] Персеа гратиссима…
[Латинско име] Хиппопхае Рхамноидес Линн [изглед] жути фини прах [део…
[Латинско име] Цитруллус ланатус (Тхунб.) Матсум [Изглед] Смеђи фини прах […
[Латинско име] Фрагариа ананасса Дуцх [Изглед] Жути смеђи прах [Део коришћен ...